Школи „Вељко Влаховић“ у Крушчићу 3 милиона за замену столарије

Дан заштите животне средине
5. juna 2019.
Угледни час из географије
13. juna 2019.

Школи „Вељко Влаховић“ у Крушчићу 3 милиона за замену столарије

Директорица Основне школе „Вељко Влаховић“ у Крушчићу Весна Медојевић недавно је у ресорном покрајинском секретаријату потписала Уговор вредан око 3 милиона динара које је Покрајина на основу Конкурса доделила овој Основној школи за замену столарије.

У претходном периоду Школа је уз подршку локалне самоуправе успела да замени сва улазна врата, а сада ће бити замењена столарија на старом крилу зграде изграђене педесетих година прошлог века. Столарија на овом делу зграде је дотрајала, а у школи кажу да ће нова столарија омогућити и велике уштеде на грејању.

Локална самоуправа је и до сада водила рачуна о обезбеђивању услова за несметан рад свих школа у кулској општини и тако ће бити и убудуће, изјавио је Дамјан Миљанић, председник Општине Кула.

Након замене столарије и новог паркинга који је већ уређен испред школе у плану је и замена дотрајалог намештаја и уређивање учионица. Школа има стотинак ђака и иако је реч о малој сеоској школи њени ђаци, захваљујући и ангажману просветних радника постижу значајне успехе на свим такмичењима од општинских до републичких.